Blog

Articole

Job după concediul de creștere a copilului?

Am trecut de două ori prin acest proces complex: întoarcerea la muncă după încetarea concediului de creștere a copilului. Pentru că știu foarte bine ce înseamnă această perioadă și văd în grupurile de mămici aproape zilnic cel puțin câte o postare pe acest subiect, m-am gândit să vă vin în ajutor cu câteva sfaturi pentru a lua o decizie și pentru a vă adapta mai ușor.

Mai mult

Lecții învățate în 2020

Mai sunt două săptămâni și se încheie anul 2020. Un an care a adus multe schimbări în toată lumea. Pentru mine a fost un an ciudat, un an în care nu am putut să planific nimic de la o săptămână la alta, de la o lună la alta. Iată cum am ”supraviețuit”.

Mai mult

Nimic nu este întâmplător

Eu cred că nimic din această viață nu este întâmplător…dacă știm să învățăm ceva din ceea ce trăim sau de la oamenii pe care îi întâlnim.

Mai mult

Grup sau echipă?

Munca de acasă, distanțarea fizică a făcut să fie mai greu de gestionat munca în echipă și să ne întrebăm dacă mai facem parte dintr-o echipă sau suntem doar profesioniști care ne aducem contribuția individuală la obiectivele companiei/ instituției.

Mai mult

Sindromul impostorului

Am observat ca sunt colegi de-ai nostri care au facut lucruri cu adevarat remarcabile si inovatoare in domeniul lor de activitate in perioada starii de urgenta, lucruri care ar putea fi exemple de bune practici si pentru alti colegi din tara.

Mai mult

Mindfulness

Astăzi vreau să vă vorbesc despre MINDFULNESS care poate devein o super-putere a asistenților sociali. Cu toții am tot auzit vehiculat acest termen, fie că era vorba despre parenting sau despre dezvoltare personală.

Mai mult

Hello world!

Bine ați venit pe blogul meu! Asta e cadoul meu de Moș Crăciun. Cum acest an e total anormal, de ce să nu vină si cadoul de Crăciun la început de toamna?

Mai mult