COACHING PENTRU ASISTENȚII SOCIALI

De ce coaching? Și de ce cu mine?

Am început să practic asistența socială în 2002, pe când eram încă studentă. Domeniul era încă la început și nu aveam mentori sau alte persoane de suport. În 3 ani de practică am ajuns ușor într-o stare în care nu îmi mai găseam satisfacția la muncă, mă simțeam inutilă pentru beneficiarii mei deoarece nu aveam resurse (legislative, materiale) să îi ajut și de foarte multe ori preluam problemele acestora și le proiectam în viața mea. Zilnic mă întrebam ”Dacă o să ajung și eu ca acest beneficiar sau mai rău? Dacă nu o să mă descurc în viață?”

Ce bine mi-ar fi prins un profesionist care să îmi spună că sunt pe calea greșită, că sunt în born-out și să mă ajute cu niște tehnici!

Dar nu a fost să fie! Așa că a urmat prima mea demisie.

M-am înscris la facultatea de psihologie, am citit mult și mi-am găsit propriul drum, rămânând însă conectată la domeniul social. A fost un drum destul de greu în cariera mea, pe bâjbâite. Dacă aș fi avut ghidarea unui profesionist poate că drumul ar fi fost mai drept și mai scurt.

Dar nu mai este loc de regrete. Acum pot doar să mă bucur de ceea ce am realizat singură și îmi doresc să îi ajut pe cei din jurul meu să ajungă acolo unde vor mai repede și mai ușor.

Astăzi sunt asistent social principal în propriul cabinet, coach (consillier de dezvoltare personală, dacă preferați) și consilier de carieră. Am acumulat o experiență vastă în lucrul cu oamenii în diferitele joburi avute în cei 20 de ani muncă (experiența și calificarea mea pe scurt, aici).

Astăzi sunt pregătită să te ajut și pe tine să depășești perioadele dificile de la muncă, să găsești echilibrul, să pui limitele între viața ta personală și viața beneficiarilor tăi și să îți construieșit o carieră.

Ai nevoie de mine dacă:

 • fiecare zi la muncă este o corvoadă
 • începi să te identifici cu beneficiarii și problemele lor
 • faci proiecții nesănătoase asupra vieții tale
 • te simți inutil în munca ta, nu mai găsești satisfacții
 • preiei acasă din problemele de la serviciu
 • starea ta de bine este alterată
 • ai neînțelegeri cu colegii
 • somatizezi

sau ai alte motive pe care le vom identifica împreună.

”Coaching pentru asistenți sociali?” veți spune.

Da! Nu doar managerii și angajații din corporații au nevoie de ședințe de coaching! Orice profesionist din orice domeniu are acces la acest tip de ședințe.

Cu atât mai mult un asistent social al cărui job presupune o încărcătură emoțională enormă și are nevoie de suport din exterior.

Ce ai de câștigat dacă participi la sesiuni individuale de coaching?

 • relațiile tale cu cei din jur se vor îmbunătăți
 • vei avea o viziune mai clară asupra a ceea ce faci în prezent și ce ai de făcut în viitor
 • performanța ta la job va crește
 • starea ta de bine se va îmbunătăți

Supervizare și coaching sunt același lucru?

Nu sunt același lucru. În ședințele de coaching vom lucra doar pentru tine și aspectele pe care vrei tu să le îmbunătățești la propria persoană, în cariera ta, în viața ta. Vom lucra pe dezvoltarea ta emoțională, pe obiectivele tale. Tu vei fi în centrul ședințelor!

În supervizare înveți să mergi, coachingul te va ajuta să te ridici și să alergi!

Pentru cine sunt aceste ședințe?

Le-am gândit în principal pentru asistenții sociali angajați în sectorul public sau privat, dar și pentru

 • manageri, șefi de centre sau de servicii
 • studenți la asistență socială
 • tehnicieni în asistență socială
 • lucrători sociali

Cum vom lucra?

 • ședințele individuale vor fi organizate online
 • îți propun un pachet de 8 ședințe săptămânale cu durata de 60 de minute (dar, în funcție de nevoile tale vom adapta numărul de ședințe)

În fiecare sesiune te voi îndruma să îți clarifici aspectele care îți creează dificultăți și își voi oferi instrumentele necesare pentru a-ți recâștiga energia, entuziasmul, pentru a depăși provocările și pentru a face schimbările dorite în viața ta.

Tarife:

Ședința individuală – 200 lei. Este posibil să ai nevoie doar de o întâlnire cu mine pentru a reflecta asupra unor aspecte și a-ți clarifica unele probleme. După această ședințe este, însă, la fel de posibil să vrei să intri într-un proces profund de reflecție și de schimbare alături de mine.

Pachet de 8 ședințe – 1399 lei. Acest pachet este pentru cei care vor să facă schimbări substanțiale în viața lor personală și profesională și se angajează să atingă obiective pe termen lung.

BONUS:

o ședința inițială de 30 de minute gratuit. Vom discuta despre tine și despre subiectul pe care vrei să lucrăm, despre ceea ce eu îți ofer și despre tipul de pachet care ți se potrivește cel mai bine.

o ședință de follow-up – 30 de minute gratuit. Ne vom auzi oricând dorești tu în următoarele 3 luni de la finalizarea procesului de coaching pentru a vedea cum te-au ajutat sesiunile.

Ești pregătit să faci schimbarea în viața ta? Nu mai aștepta!

Dă un clic aici pentru rezervare.