Am nevoie de un consilier de dezvoltare personală/ life coach/ consilier în carieră?

De unde știi că ai nevoie de un consilier de dezvoltare personală/ life coach?

  1. Simți că nu ai niciodată suficient timp pentru tine și că toți trag de tine ca de o bucată de plastilină.
  2. Vrei să schimbi ceva (în viața personală, în carieră), dar nu reușești să faci un plan și să îl pui în practică.
  3. Amâni realizarea unor lucruri importante pentru tine sau pentru cei din jur (procrastinare).
  4. Treci printr-o perioadă stresantă.
  5. Ai probleme de comunicare cu ceilalți (familie, prieteni, colegi).
  6. Nu ai încredere în tine, îți lipsește motivația.
  7. Vrei să te cunoști mai bine și să îți atingi potențialul maxim.
  8. Nu ai găsit un echilibru între viața profesională și cea personală.

….și motivele pot continua.

Eu am știut că am nevoie de ajutor atunci când m-am simțit depășită (profesional, relația cu membrii familiei, relație tensionată cu copii) și am început să somatizez. Din fericire mi-am regăsit repede drumul cu ajutorul unui profesionist, dar încă mai sunt lucruri de rezolvat pentru că dezvoltarea personală nu se termină niciodată, este o călătorie pe tot parcursul vieții.

Când mă uit în urmă, în cei aproape 20 de ani de carieră în care am lucrat cu oameni din diverse medii sociale constat că am trecut prin multe schimbări, a trebuit să mă adaptez permanent, am avut momente grele, stresante, am luat decizii care au schimbat cursul vieții mele.

Perioada din martie 2020 până acum a fost cea mai dificilă pentru mine, o echilibristică între familie, copii, pierderea jobului, adaptarea la statutul de propriu angajat. Cred că mi-a ieșit bine până acum. Totul a luat altă turnură pentru mine. Se pare ca mi-am găsit drumul.

În tot acest parcurs am învățat o lecție importantă pentru mine: încercările din această viață nu vin degeaba, ci ne învață ceva, ne arată drumuri alternative. Depinde doar de noi dacă suntem destul de deschiși să vedem oportunități în aceste încercări.

Să vorbești cu cineva care știe să asculte și să te îndrume este minunat!

Acum sunt pregătită să dau și eu ceva din cunoștințele și abilitățile mele altora. Sunt licențiată în psihologie și în asistență socială, am formări în terapie de familie, consiliere în carieră, consiliere pentru devoltare personală și life coaching.

Vrei să te ajut și pe tine să te cunoști mai bine și să mergi mai departe? Să identifici oportunități și să nu mai vezi doar eșecuri în viața ta?

Sunt aici pentru tine! Deja de doi ani trecem toți prin perioada aceasta dificilă, incertă și trebuie să avem grijă de sănătatea noastră emoțională la fel cum avem grijă de corp! Dacă tu vei fi bine cu tine, vor fi bine și cei din jurul tău. Și asta deja îți va schimba viața.

Pentru că tuturor ne este mai confortabil să stăm în fotoliul din casa noastră, vă propun să ne vedem online pe platforme dedicate (Whatsapp, Skype, Google Meets). Pentru detalii, mă puteți contacta la adresa contact@irinapetrovici.ro sau pe conturile sociale.

Facebook

Instagram

Twitter