Am lansat cursurile online

Sunt tare entuziasmată! Mi-am îndeplinit visul! Am lansat 3 cursuri grozave pentru voi. Le voi organiza live, online în perioada aprilie-mai 2022.

Două dintre cursuri sunt pentru cei care vor să atingă un obiectiv în viața lor sau să găsească cheia pentru starea lor de bine.

Al treilea curs este pentru…ADOLESCENȚI ! Da, pentru că vin examenele, m-am gândit că le-ar fi util un curs despre cum să se pregătească emoțional pentru acele zile fierbinți. Deci dacă ești părinte, înscrie-l la acest curs!

Pentru a participa trebuie să completați formularul acesta. Puteți alege un curs, două sau pe toate trei.

BONUSURI:

  • pentru înscrierea la 2 din cele 3 cursuri veți primi GRATUIT o sesiune de coaching online 1:1 de 60 de minute cu mine pe un subiect ales de voi. Data și ora le alegem împreună după participarea la curs.
  • pentru înscrierea la toate cele 3 cursuri veți primi GRATUIT sesiunea de coaching 1:1 de 60 de minute pe subiectul ales de voi și o TESTARE STANDARDIZATĂ pentru copilul dvs. pentru a-i identifica interesele ocupaționale.

DISCLAIMER: voi organiza cursurile doar dacă se strâng minim 5 participanți la fiecare curs.

Aici sunt link-urile cu descrierea celor 3 cursuri:

Planifică succesul! Cum să îți atingi obiectivele personale

Starea mea de bine

CU sau FĂRĂ emoții la examen? Curs pentru tineri

Eu sunt nerăbdătoare să vă întâlnesc și să vă fiu alături în procesul de dezvoltare personală. Voi sunteți pregătiți să faceți schimbarea în viața voastră?

Dacă da, dați click aici și înscrieți-vă la cursuri!