GROWTH MINDSET

Program individualizat de coaching

Vrei să crești pe plan personal, să îți atingi obiectivele, dar nu reușești singur?

Simți că nu ai niciodată timp pentru tine?

Te copleșesc toate sarcinile de acasă?

Te simți obosit, epuizat, fără motivație?

La job nu ești mulțumit?

Vrei să faci schimbări în viața ta, dar nu reușești?

Ai calculat vreodată cât timp pierzi zilnic făcând lucruri inutile?

Ai calculat vreodată cât timp poți câștiga zilnic pentru a-l dedica atingerii obiectivelor tale? Vei fi uimit când vei descoperi!

Începe astăzi călătoria spre stabilirea și atingerea obiectivelor tale.

Am creat special pentru tine programul GROWTH MINDSET.

Acest program îți va da toate instrumentele necesare pentru a-ți stabili obiectivele, pentru a planifica succesul și pentru a urma tot procesul, de la stabilirea obiectivelor la atingerea lor.

Și mai mult, acest program te va ajuta să îți trăiești din plin viața și să te bucuri de această călătorie care te va transforma.

GROWTH MINDSET este un program de coaching în care vei lucra sub îndrumarea mea și vom aborda (personalizat) următoarele patru etape:

  • Stabilirea obiectivului. Tu știi ce vrei? Ce vrei este ceea ce vrei TU cu adevărat? Sau este ceea ce vor alții de la tine? Acest program te va ajuta să stabilești care sunt obiectivele TALE.
  • Construirea încrederii în reușită. Multe persoane nu ating obiectivele de FRICĂ. Le este teamă că nu vor reuși, le este teamă de piedici, de eșec. Programul meu te va ajuta să găsești acele dovezi din viața ta care îți vor arăta că poți reuși. ESTE POSIBIL orice îți dorești pentru tine!
  • Planificarea succesului. Fără un plan bine pus la punct nu poți atinge niciun obiectiv. Acest program îți oferă strategii detaliate de planificare a drumului către atingerea obiectivului.
  • Păstrarea motivației. Nici cel mai bun plan nu este eficient dacă nu ai suficientă motivație pentru a-l duce la capăt. Te voi învăța cum să rămâi motivat chiar și atunci când dubiile, descurajarea sau procrastinarea riscă să te abată de la drumul tău către atingerea obiectivului.

Am creat acest program pentru sesiuni individuale de lucru pentru ca TU să te simți în largul tău și să discutăm DOAR despre ceea ce te interesează pe tine.

Nu îți promit că va fi ceva revelator, life changing, nemaivăzut ca să te conving să intri în program. Te las pe tine să te convingi de asta singur!

GROWTH MINDSET este răspunsul la toate întrebările tale!

Dacă vrei mai multe detalii, știi deja că mă poți contacta pe pagina mea web, pe Facebook sau Instagram.